Kaptol Cargo logo
NASLOVNICA   NOVOSTI/AKCIJE   SERVIS   KONTAKT   |   23.02.2019
Menu
 
Desni meni dolje
Desni meni dolje
Objavljeno: Ponedjeljak, 08.02.2010.

Daihatsu pobjednik testa kvaliteteDaihatsu vozila iznenađuju svojom pouzdanošću


Za kvalitetu i pouzdanost Daihatsu vozila postoji još jedan impresivan dokaz: u aktulanom izvješću o kvaliteti stručnog časopisa „Auto Zeitung“, ova japanska marka je zauzela prvo mjesto. S indeksom pouzdanosti od 75,0 bodova Daihatsu je zauzeo vodeću poziciju od ukupno 35 automobilskih marki podvrgnutih testiranju. Ovaj broj bodova odnosi se na prosječnu vrijednost svih pozitivnih odgovora Daihatsu vozača na pitanja o pouzdanosti njihovog vozila.

Tako su bez iznimke svi ispitani Daihatsu vozači naveli da u posljednjih dvanaest mjeseci niti jedan jedini put nisu ostali u kvaru na cesti sa svojim vozilom. Takav rezultat nije polučila niti jedna jedina druga marka vozila. 92,5 % Daihatsu vozača  su na pitanje „koliko ste zadovoljni vašim autom?“ odgovorili „jako zadovoljan“ ili „zadovoljan“. To je drugi najbolji rezultat svih testiranih marki. Četvrto mjesto zauzeo je ovaj japanski proizvođač malih,kompaktnih automobila na pitanje o izvanrednim popravcima u servisnim radionicama. 72,5% Daihatsu vozača je toga bilo pošteđeno.

Ovim upitnikom časopisa „Auto Zeitung“ obuhvaćeno je više od 20.000 čitatelja. U usporedbi s prošlom godinom Daihatsu je sa sedmog mjesta došao na prvo, kada je u pitanju test kvalitete. Za redakciju časopisa ovaj rezultat prilog je činjenici da se njemački vozači u gospodarski nesigurnim vremenima osjećaju sigurnim i pouzdanim i u malim modelima vozila. Daihatsu sa svojom paletom modela odlično se prilagodio tom trendu.

O DAIHATSU:

Daihatsu Motor Co. LTD, sa sjedištem u japanskoj Osaki osnovan je 1907.godine s ciljem razvoja i proizvodnje motora s unutarnjim sagorijevanjem. Od potpisivanja ugovora o suradnji s Toyotom 1967.godine, Daihatsu je postao ključni segment koncerna u proizvodnji malih vozila. 2008.godine proizvedeno je više od 1,3 milijuna vozila. U cijelom svijetu prodano je 945.000 Daihatsu vozila. Na japanskom tržištu ovaj proizvođač je treći po veličini po proizvodnji automobila i u poslovnoj godini 2008/2009.u Japanu je s više od 34% tržišnog udjela preuzeo vodstvo u segmentu malih automobila. Daihatsu na svjetskoj razini zapošljava oko 11.900 ljudi i raspolaže proizvodno-prodajno-servisnim aktivnostima u 120 zemalja. U Njemačkoj je prodaja Daihatsu vozila u 2008.godini dosegla brojku od 13.726 novoregistriranih vozila,te unatoč teškom tržišnom okruženju postigla rast od 1,4%.


http://www.kawasaki.eu/ http://www.arlenness.com http://www.daihatsu.jpg http://www.bridgestone.com
a
a

replica breitling watches hublot replica watches